5 x syy hyödyntää muna smoothiessa

28.09.2015, Hanna Hamina

“Taisin ensimmäisen kerran hieroa silmiäni kun joku teistä aikoinaan tätä proteiinin lähdettä smoothien joukkoon minulle suositteli. Siis raakaa kananmunaa? Ööh yök?

Ensireaktiosta toivuttuani päätin kuitenkin rikkoa luomumunan blenderiini muiden smoothiekamppeiden joukkoon, eikä paluuta ole sen jälkeen ollut.”

 

Sara kertoo syyt käyttää luomumunia smoothiessa ja julkistaa samalla kilpailun. Käy lukemassa täältä.

Kotkotuksia

26.09.2015, Hanna Hamina

“Luulittekos, että kotkotuksille heitettiin heti hyvästit? Ehei. Tällä kertaa kuitenkin meidän poppoon ja luomumunatuotannon esittelyn sijaan esillä varsinaiset päähenkilöt. Saanko siis esitellä: “Someron Munamies”, luomumuna-asioiden puuhamies ja sanansaattaja Antti-Jussi ja Kanaparvensa, jotka asustavat yhdellä Suomen 37 luomumunatilasta.”

Somerolaisen luomutilan kanojen elämää esitellään Lilou’s Crush -blogissa 

Makeaa munasta

26.09.2015, Hanna Hamina

“Jos pitäisi mainita omat kulmakiveni makeassa leivonnassa, mainitsisin ehdottomasti normaalisuolaisen voin, tumman suklaan ja luomumunan. Monesti leivonnassa muna on ehdottomasti tärkein raaka-aine: se sitoo taikinan aineksia, luo kuohkeutta ja saa aikaa erilaiset rakenteet.”

Annamarian ihanan tahmean marenkisuklaabrownien ohje löytyy Lunni leipoo -blogista